Rejoice vaart vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober een nieuwe koers. Deze nieuwe productie, die weer helemaal zelf geschreven is, neemt u mee op een cruise naar de Middellandse Zee. Onderweg maakt u kennis met een zeer gemêleerd gezelschap en hun avonturen en belevenissen. Bovendien is het maar de vraag of het cruiseschip de reis wel kan voltooien. Maaaaaar, Rejoice zou Rejoice niet zijn als er niet een happy end komt.

De cruise wordt, zoals u gewend bent, opgeluisterd met prachtige muziek. Bekende en minder bekende nummers, van langer geleden tot recente (pop)muziek maken dit tot een onvergetelijke reis.

Over enkele weken zal meer bekend worden gemaakt over de reis die de diverse gasten en personeelsleden meemaken. Kaarten voor deze bijzondere cruise zijn momenteel on-line te koop via deze website en tevens te verkrijgen bij kadoshop Wesselink in Weerselo.

Zaterdag 24 maart zal Rejoice nog eens de meest bekende liederen uit de musical Jesus Christ Superstar van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice zingen. Na de succesvolle uitvoeringen van deze musical in 2004 en 2008 is het na tien jaar tijd om de ‘highlights’ van destijds nog eens te laten horen, soms met nieuwe arrangementen. Er zal geen musical opgevoerd worden maar het lijdensverhaal zal verteld worden met inpassing van de liederen. Er zal een speciale sfeer gecreëerd worden met kleding en lichteffecten. Er is deze zaterdag geen reguliere viering in de kerk.

De aanvang is zoals gebruikelijk 19.00 uur en het geheel zal ongeveer anderhalf uur duren. De toegang is gratis maar er is wel een mogelijkheid om nadien een vrije gift te geven voor de gemaakte kosten.

Op 9 en 10 december 2011 en op 21 en 22 april 2012 speelde Rejoice voor uitverkochte zalen het eigen stuk “Heppie Tijd!?” in Stadstheater “De Bond” in Oldenzaal.

“Heppie Tijd!?” speelt rond een reünie van het St. Jans College waarbij de leerlingen van de jaren 60 en 70 elkaar eindelijk weer treffen. Herinneringen worden opgehaald en natuurlijk wil iedereen graag weten hoe het met de anderen is gegaan. Tussendoor wordt gedanst en gezongen. Zelfs de “Beatles van het St. Jan” treden nog één keer op. En een paar leerkrachten van toen zijn gelukkig ook van de partij.

Het koor Rejoice uit Weerselo heeft eind maart 2015 maar liefst drie keer voor een volle zaal de musical “de Ommezwaai” uitgevoerd. De voorzitter van Rejoice, Matty Beernink en, de algehele coördinator en voorzitter van de projectgroep van “De Ommezwaai”, Tonnie Weghorst, zijn beiden bijzonder blij en trots over hoe de musical bij het publiek is ontvangen. “Trots” schreef Matty al in haar voorwoord van het speciaal hiervoor uitgebrachte programmaboekje. “Apetrots” is een beter woord vindt ze nu.

Matty Beernink geeft aan: Dit is waar je het voor doet en waar een koor samensmelt tot één grote familie.

inekiekje fotografie 01

Zoeken

Rejoice-2017-IMG_6457a-by-inekiekje.jpg

Rejoice op Facebook

We hebben 50 gasten en geen leden online

© 2022 Rejoice Weerselo / Tab-R. All Rights Reserved. Designed By JoomLead