Met heel veel verdriet moeten wij afscheid nemen van Marian Wesselink.

Marian was vanaf de oprichting van Rejoice in 1997 tot 2008 de dirigente van Rejoice. Ze was naast dirigente de grote inspirator van het koor. Onder haar bezielende leiding kwam het koor tot grote prestaties met bijzondere projecten. Absoluut hoogtepunt was de uitvoering van de rock-opera Jesus Christ Superstar. In 2004 en 2008 bezochten gezamenlijk meer dan 5000 mensen de Remigiuskerk voor deze voorstelling. In 2008 kwam er noodgedwongen een einde aan haar dirigeerperiode bij Rejoice. De laatste tien jaar bleef ze als ere-lid de verrichtingen van haar koor nauwlettend volgen.

We zullen haar met liefde en respect blijven herdenken.

Afgelopen vrijdagavond en zaterdagavond zijn dan eindelijk de uitvoeringen van de Midsummer Musical Mix geweest in onze H. Remigiuskerk.

Anderhalf jaar voorbereiding maar daarmee wel twee maal een “volle bak”, alle kaartjes uitverkocht en een wachtlijst bij Marcel Wesselink.

De weersomstandigheden, voor de rij wachtenden die om 19.00 uur al in de rij stonden en voor het pauzedrankje later op de avond, waren beide avonden goed. Gelukkig was het niet zo heet als de eerdere weekenden afgelopen maand.

Beide avonden waren bijzonder geslaagd. Muzikaal uitstekend, mede door de geweldige medewerking van orkestleden van de Remigiusharmonie; de uitvoering onder regie van Ineke Wolbers en de verdere opzet binnen en buiten met hulp en medewerking van vele anderen, waaronder de EHBO en Scouting Weerselo.

Gelukkig wordt Rejoice ook bij deze voorstelling door diverse bedrijven en instanties gesteund. Klik/kijk hieronder om te zien wie ons sponsort!

Zoeken

Rejoice2012.jpg

Rejoice op Facebook

We hebben 12 gasten en geen leden online

© 2017 Rejoice Weerselo / Tab-R. All Rights Reserved. Designed By JoomLead