Binnenkort is het zover! Dan voert Rejoice in de Remigiuskerk te Weerselo de zelfgeschreven musical "Nieuwe Koers" op. De kaarten à € 13,50 zijn online te verkrijgen via Ticketkantoor.

Klik HIER om naar de site van Ticketkantoor te gaan. 

De kaarten zijn ook te koop bij Speelgoed-Kadoshop Wesselink in Weerselo. 

Mensen die eerder kaarten voor Nieuwe Koers in 2020 hebben gekocht bij Wesselink en deze nog steeds hebben, kunnen deze dagelijks tussen 17 en 19 uur omruilen voor nieuwe kaarten bij Pauline Bruns, Beltstraat 6 in Weerselo.

De kaarten die in 2020 online zijn gekocht zijn niet meer geldig en kunnen ook niet worden omgeruild. Iedereen heeft het geld daarvan rond 23 juni 2020 terug gestort gekregen. 

Binnenkort is het zover! Dan voert Rejoice in de Remigiuskerk te Weerselo de zelfgeschreven musical "Nieuwe Koers" op. Bestel nu kaarten voor vrijdag 27 maart of zaterdag 28 maart. Beide voorstellingen beginnen om 20:00 uur.

Klik HIER om kaarten te bestellen. 

Na de grootse voorstelling van 2017, Midsummer Musical Mix, is het weer de hoogste tijd voor iets nieuws. Met wat nieuwe leden, een geheel nieuw project (geschreven en uitgevoerd door eigen leden),
met veel eigentijdse muziek, vaak gegoten in een verrassend jasje door onze dirigent.

Kaarten online via ticketkantoor of bij Speelgoed-kadoshop Wesselink in Weerselo

Pagina 1 van 3

Zoeken

Inekiekje-9475__.jpg

Rejoice op Facebook

We hebben 48 gasten en 9 leden online

© 2022 Rejoice Weerselo / Tab-R. All Rights Reserved. Designed By JoomLead