Rejoice-2017-IMG_6457-by-inekiekje.jpg

Helaas moeten we constateren dat een opvoering van "Nieuwe Koers" ook in september 2020 niet mogelijk is. We hebben het daarom uitgesteld naar 28 en 29 mei 2021.

Hopelijk kunnen we tegen het einde van het jaar weer volop repeteren en is het rond mei ook weer mogelijk om met een flink aantal mensen in de kerk plaats te nemen. 

Omdat het nog bijna een jaar duurt voor het zover is, hebben we besloten de al verkochte kaarten te retourneren. De mensen die online kaarten hebben besteld, krijgen hun geld terug. Mensen die hun kaarten bij speelgoed - kadoshop Wesselink hebben gekocht kunnen hun geld terug krijgen door hun kaarten in een gesloten envelop met daarbij een vermelding van naam en rekeningnummer bij onderstaande personen af te geven. We zorgen er dan voor dat het geld wordt teruggestort. Wilt u deze kaarten toch liever bewaren? Dat kan, voorafgaand aan de voorstellingen zullen we organiseren dat u de kaarten kunt ruilen voor nieuwe. 

Bedankt voor uw ondersteuning en begrip en hopelijk tot 28 of 29 mei! 

 

Inleveren kaarten kan bij:

Pauline Bruns, Beltstraat 6, Weerselo

Rudi Wolbers, Mertenshof 3,Weerselo

 

Helaas zijn wij genoodzaakt om onze voorstellingen “Nieuwe Koers” uit te stellen. De nieuwe data zijn nu 25 en 26 september 2020. Kaarten voor deze voorstelling kunnen hier worden besteld. Had u al online kaarten gekocht voor de voorstellingen op 27 en 28 maart dan ontvangt u een verzoek om aan te geven welke van de nieuwe data uw voorkeur heeft. U ontvangt dan nieuwe kaarten.

Heeft u al kaarten gekocht bij speelgoed en kadoshop Wesselink dan kunt u deze vanaf 1 juni daar inwisselen voor nieuwe kaarten. 

Pagina 1 van 3

Zoeken

Noaberconcert.jpg

Rejoice op Facebook

We hebben 138 gasten en 2 leden online

© 2017 Rejoice Weerselo / Tab-R. All Rights Reserved. Designed By JoomLead