Zaterdag 24 maart zal Rejoice nog eens de meest bekende liederen uit de musical Jesus Christ Superstar van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice zingen. Na de succesvolle uitvoeringen van deze musical in 2004 en 2008 is het na tien jaar tijd om de ‘highlights’ van destijds nog eens te laten horen, soms met nieuwe arrangementen. Er zal geen musical opgevoerd worden maar het lijdensverhaal zal verteld worden met inpassing van de liederen. Er zal een speciale sfeer gecreëerd worden met kleding en lichteffecten. Er is deze zaterdag geen reguliere viering in de kerk.

De aanvang is zoals gebruikelijk 19.00 uur en het geheel zal ongeveer anderhalf uur duren. De toegang is gratis maar er is wel een mogelijkheid om nadien een vrije gift te geven voor de gemaakte kosten.

Op 9 en 10 december 2011 en op 21 en 22 april 2012 speelde Rejoice voor uitverkochte zalen het eigen stuk “Heppie Tijd!?” in Stadstheater “De Bond” in Oldenzaal.

“Heppie Tijd!?” speelt rond een reünie van het St. Jans College waarbij de leerlingen van de jaren 60 en 70 elkaar eindelijk weer treffen. Herinneringen worden opgehaald en natuurlijk wil iedereen graag weten hoe het met de anderen is gegaan. Tussendoor wordt gedanst en gezongen. Zelfs de “Beatles van het St. Jan” treden nog één keer op. En een paar leerkrachten van toen zijn gelukkig ook van de partij.

Pagina 1 van 2

Zoeken

inekiekje_fotografie_02.jpg

Rejoice op Facebook

We hebben 16 gasten en geen leden online

© 2022 Rejoice Weerselo / Tab-R. All Rights Reserved. Designed By JoomLead